Line-up Wâldpop 2017

Prime Suspect

PRIME SUSPECT heeft haar 20e jubileum alweer achter de rug en er worden al plannen gesmeed om het 25e jubileum een feest te maken om nooit meer te vergeten.

Doordat de band al zo lang meedraait staat er een bult ervaring op het podium waar je u tegen zegt. Maar vergis je niet! De set wordt constant bijgehouden en aangepast aan de laatste hits.

Skande

Skande

AC/Daisies

AC/Daisies. Friese hardrockgroep. Verantwoordelijk voor de meest dampende en open ritmes die het genre heeft voortgebracht. Haar aantrekkingskracht wordt niet in de laatste plaats bepaald door de buitenissige act van Koen Alberts, die tijdens optredens continu heen en weer rent, over het podium rolt en zelfs al spelend op de nek van zanger Harry Koster het publiek in gaat. De muziek is tamelijk simpel en wordt bij voorkeur onder zeer hoog volume uitgevoerd. AC/Daisies wordt in 2003 te Leeuwarden opgericht door leden van Idiot Proof, AA & the Doctors en Room no.13. Via optredens in kleine clubs weet de groep zich al gauw een flinke schare fans te verwerven en het duurt dan ook niet lang voordat hun debuut-cd `Bon Voyage`, een ode aan de helaas te vroeg overleden zanger/poëet Bon Scott, verschijnt.

Box of Chocolates

In 2011 werd de band Box of Chocolates opgericht. De stuwende motor van de band is het combo, bestaande uit Rick Heida op gitaar, Ad van de Kolk op basgitaar, Henk-Jan Eppenga op toetsen en Rob Platteel achter de drums. Om de band muzikaal en visueel nog een extra dimensie te geven is een blazerssectie toegevoegd, bestaande uit Corinne Bos en Christophe Meijer op saxofoon en Cris Krijger op trompet. De leadvocals Hanneke Bos en Leonie Hulzebos maken deze geweldige bezetting compleet.
Maak je klaar voor een uurtje meezingen, swingen en voetjes van de vloer!

DJ Winston Black

DJ Winston Black stond al eens eerder op het Wâldpop Festival, en toen was meteen duidelijk dat het publiek zeer te spreken was over het optreden van deze talentvolle DJ.

Kickstart

Onder het motto ‘de jeugd heeft de toekomst’ zullen deze jonge bands hun kunsten laten horen Wâldpop! Wellicht zien we deze bands in de toekomst nog wel eens terug op de grote Nederlandse podia?

De presentatie is ook dit jaar weer in handen van Michel Pols!